Projektering

ABA – Automatisk Brandalarm Anlæg
ABA anlæg alarmerer brandcentralen direkte, hvis der er kraftig røgudvikling eller varmedannelse i et lokale. Fordelen ved disse anlæg er at risikoen for brandskader mindskes, både hvad angår mennesker, dyr samt værdier. Derudover opdages branden hurtigt, hvorefter brandvæsnet tilkaldes automatisk uden menneskelig aktion i en typisk stresset og farlig situation.ABAteknik blandt de førende indenfor ABA Anlæg. Kontakt os gerne med forespørgsel på anlæg, og om mulige løsninger for netop jer.
ABDL – Automatisk BrandDørLukning:
Vi laver alle former for ABDL døre i forbindelse med brandsikring af bygninger, ABDL installeres i henhold til DBI retningslinje 231.
ABDÅ – Automatisk BrandDørÅbning:
Vi laver alle former for ABDÅ døre i forbindelse med brandsikring af bygninger, ABDÅ installeres i henhold til DBI retningslinje 231.
ABDÅ installeres i forbindelse med ABV som erstatningsluft, og hvor personer skal kunne komme ekstra hurtigt ud af bygninger.

ABA anlæg installeres i henhold til DBI’s retningslinjer 232 og DBI’s retningslinjer 001 –> 006

ABV – Automatisk Brand Ventilation
Vi laver ABV i samarbejde med de førende leverandører af godkendt udstyr til dette formål, såsom MBM. Kontakt os gerne for yderligere spørgsmål.

AVA – Tale / Tonevarslingsanlæg
Vi laver talevarsling i samarbejde med de førende leverandører af godkendt udstyr til dette formål, såsom Propartner. Vi laver tonevarsling som en del af et ABA anlæg, eller som selvstændige interne varslingsanlæg. Kontakt os gerne for yderligere information og spørgsmål.